сряда, 31 януари 2018 г.

Торта Опера

4 коментара:

  1. Здравей Йоли,тортата както всички други е превъзходна.Поздравления !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, приятелко! Много се радвам, че тортата ти хареса!

      Изтриване
  2. На вкус се получи много добре ,но блатовете отдолу ми станаха стиклени ....помощ Йоли

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, Петя, много съжалявам. Нищо не може да се направи, а няма и как да ти помогна. Това е класически блат с ядки, който се казва "Джоконда" или "Мона Лиза". Прави се само по един и същ начин. Цялата тайна е да се съхрани максимално въздуха в тестото, да не се бърка много за да не спадне. Друго няма, няма тайни. Благодаря ти, че опита тортата. Радвам се, че ти е харесала на вкус, въпреки неудачите с блата.

      Изтриване